Sejur la Hotel Sibiu Posted octombrie 9, 2014 | Tags: , ,

0

Am petrecut anul acesta o vacanta scurta de 6 zile la Hotel Sibiu in Neptun. Am fost doar cu prietenul meu si bineinteles ca ne-am mai intalnit cu o gramada de colegi care ca orice bucurestean care se respecta, in august e pe litoral. Conditiile au fost decente la pretul ce l-am platit, mai ales cand am calculat in euro cat a fost cazarea.

Am cautat un loc linistit (stiu ca e greu de gasit in Neptun in plin sezon 🙂 ) pentru ca am o intelegere cu ai mei parinti. Daca iau permisul in toamna, primesc masina de Craciun. Asa ca am preferat sa las distractia pe planul doi si sa invat doua – trei ore pe zi legislatie rutiera si sa rezolv chestionare auto. Scoala de soferi am facut-o dar cred ca inainte de examen am sa mai fac 10 ore cu toate ca instructorul (nea Mihai) mi-a spus ca ma descurc si am “abilitati” de sofer.

Dragos a fost de acord sa ma lase cateva ore in fiecare zi singura de la inceput, mai ales ca am venit cu motorul lui pe litoral si cred ca s-a bucurat sa mai bibileasca pe la el tot felul de chitibusuri. Parca e un copil cand vorbeste de motor. Se lumineaza tot si ii sticlesc ochii de parca e “copilul lui”.

De mancat, nu prea ne omoram dar in apropierea hotelului sunt vreo 3 optiuni bune mai ales pentru pranz. Este si o piscina maricica la Club si daca nu esti fan plaja de nisip e un loc ideal de stat cu laptopul in brate pe chaise longue. Si nu e nebunie cu copii mici, cred ca acestia prefera valurile marii care fie vorba sunt la vreo treizeci de metri mai jos.

inconjurat de verdeata, pare ca a fost o padure de brazi aici si multi dintre ei sunt foarte inalti cred ca au spre 100 de ani. Nu stiam ca sunt brazi asa de mari pe litoral, si daca as fi intrebata as spune ca nu exista brazi la mare. Ce mi-a placut foarte mult este ca atunci cand deschideam geamul larg dimineata simteam briza marii cu mireasma de munte. Chiar si acum, cand scriu aceste randuri parca simt aromele de brad si rasina din camera de hotel.

Ne-am simtit foarte bine in fiecare zi (si noapte), am avut noroc si de o vreme excelenta si chiar daca la soare te moleseai rapid, ne retrageam in hotel sau pe terasa la umbra brazilor. Am hotart sa revenim si la anul si, bineinteles sa venim cu masina si sa conduc eu 🙂

Va recomand sa nu ocoliti Hotel Sibiu daca veniti pe litoralul romanesc!

Leave a Comment